"Yalnız bırakmayın"

İkinci başkanımız Metin Keçeli, katıldığı radyo programında Braga maçı ve Carvalhal ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken taraftarlara da seslendi

Beşiktaş, Salı günü Portekiz'de Braga'yı 2-0 yenerek tur için büyük avantaj sağlarken, 2. Başkan Metin Keçeli bu galibiyetin anlamının Stamford Bridge'deki Chelsea zaferinden daha değerli oluğunu söyledi.
 
NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK

Radyospor'un canlı yayın konuğu olan tecrübeli yönetici Metin Keçeli, dünkü Braga maçını şu şekilde değerlendirdi; " Braga son yıllarda isminden çok bahsehdiren bir takım, geçen sene final oynamış bir takımdı. Bu galibiyet hem Beşiktaş için hemde Türk futbolu için büyük önem taşıyor. Ligde kötü gidiyorduk bu kötü gidiş tamamen konsantrasyon eksikliğinden. Bu kadronun iyi bir kadro olduğunu, Avrupa arenasına çıktığı zaman neler yapabileceğimiz gösterdik. Braga takımına pozisyon bile vermedik. Bugün Avrupa'da bu maç koşuluyordur. Takımımızla gurur duyuyorum" dedi.

 CHELSEA GALİBİYETİNDEN DAHA ANLAMLI BİR GALİBİYET


Beşiktaş'ın 2003 yılında İngiltere'de yendiği Chelsea maçından daha anlamlı bir galibiyet olduğunu dile getiren Keçeli; "Chelsea'yi yendiğimiz zaman Chelsea çıkışa geçen bir takımdı. Ve o galibiyet çok önemliydi.Dünkü maçta Avrupa'da ismimizin zor konuşulduğu bu dönemlerde çok önemli bir galibiyet oldu. Chelsea galibiyetinde daha anlamlı bir galibiyet oldu, hem Beşiktaş için hem Türk futbolu için" dedi.
 
CARVALHAL SEMPATİK BİR ADAM


Son maçlarda alınan kötü sonuçlar sonrası eleştirilen Carlos Carvalhal hakkında da konuşan Keçeli;" Teknik adam teknik işlere bakar. Biz onu o işlere baksın diye getirdik. O niye oynamadı, bu yine oynadı eleştirileri hep yapılır. Carvalhal kendince en iyi 11 çıkarttı.Ve takım kazandı.Ligde ve Avrupa'da devam ediyoruz. Carvalhal de sempatik bir adam. Kariyerine büyük katkıda bulundu bu galibiyet. İnşallah oda bizde başarılı olacağız" dedi.

TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN
 
Metin Keçeli son dönemde alınan seyircisiz oynama cezaları hakkında ise; Zorlu maçlar oynuyoruz, seyircimiz bizi yalnız bırakıyor. Bu konuda daha dikkatli olsunlar. Bizi yalnız bırakmasınlar. O büyük desteklerine devam etsinler" diyerek sözlerini tamamladı.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları