Yalçın Koşukavak: "Sergen Yalçın, 'duaya ihtiyacım var' dedi"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Ankara Keçiörengücü'nde Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, maçın ardından samimi açıklamalarda bulundu.

Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 3-0 kaybettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. 
 
Maçı değerlendiren Yalçın Koşukavak "Takım savunması olarak ilk 45 dakika pozisyon vermedik ama kenar ortadan gol buldular. Beklediğimden daha iyi savunduk. İkinci yarıda da kenar ortan gol geldi. Beşiktaş'ın kaliteli oyuncuları var. Zaten az süre alan oyuncularla oynadık. Beşiktaş'ı tebrik ederim, kupa hedefleri var. Kadrolar geldiğinde de bunu anladım." dedi.
 
Yalçın Koşukavak ayrıca "Sergen Yalçın'a başarılar diliyorum, iyi arkadaşımdır. 'Dua ediyorum' sana dedim... 'Çok ihtiyacım var' dedi." açıklamasını yaptı.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları