Uyanık River Plate!

Beşiktaş ile Manuel Lanzini için 4.5 milyon dolara el sıkışan River Plate son anda “Oyuncunun vergisini de siz ödeyin” çıkışı üzerine rest çekti.

River Plate Kulübü ile Manuel Lanzini konusunda anlaşmaya varmasına rağmen genç oyuncuyu bir türlü Türkiye’ye getiremeyen Beşiktaş Yönetimi, Arjantinliler’e son bir süre daha verdi.

Bu transferdeki menajer krizini aşma konusunda önemli adımlar atan siyah - beyazlı kulübün bu kez de vergi sistemine takıldığı ortaya çıktı. Lanzini için River Plate Yönetimi ile 4.5 milyon dolara anlaşan Beşiktaş, karşı tarafın “Arjantin’deki vergiyi de siz ödeyin” teklifine olumsuz yanıt verdi.

Arjantin’de ödenmesi gereken yüzde 25 oranındaki vergiden sorumlu olmadıklarını söyleyen Beşiktaş Yönetimi’nin “Önce 4.5 milyon dolara anlaşma sağlıyoruz. Sonra vergiyi de ödeyin diyorsunuz. Madem böyle istiyorsunuz bonservis pazarlıklarını da ona göre yapardınız. Bu şartlarda oyuncunuzu alamayız” restini çektiği öğrenildi.

Süre istediler 1 milyon 125 bin dolar tutarındaki vergiyi ödemeye yanaşmayan Beşiktaş’ın bu resti karşısında düşünmek için süre isteyen River Plate Yönetimi, cevabını birkaç gün içerisinde verecek. Bu transferi borsaya bildirmek üzereyken River Plate Yönetimi’nin böylesine bir uyanıklık yapmasına kızan Beşiktaş Yönetimi, vergi konusunda yumuşama olmaması durumunda geri adım atmayacak. Şu ana kadar River Plate kulübüne en yüksek teklifi vermesi nedeniyle bu transfere çok yakın olan Beşiktaş Yönetimi, orta saha transferinde Arjantin’den gelecek habere göre hareket edecek.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları