Uruguaylı için dev rakip! Gelecek mi?

Benfica'nın Uruguaylı yıldızı Maxi Pereira, kontrat konusunda kulübüyle anlaşamayınca ayrılık isteğini bildirdi. Beşiktaş ve Roma takipte...

KARAKARTAL DIŞ HABERLER- Portekiz'in güçlü ekibi Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Maxi Pereira'nın, ayrılmak isteğini kulübe bildirdiği iddia edildi. Tecrübeli sağ bek için Beşiktaş ile birlikte Roma da devreye girdi.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre; 8 sezondur Benfica forması giyen ve kulübün 'kemik' oyuncuları arasında gösterilen Maxi Pereira'nın sezon sonu kontratı bitiyor. Benfica cephesinin ise Uruguaylı sağ beki, ücretsiz göndermek yerine devre arasında satarak para kazanmayı amaçladığının altı çizildi. Ayrıca, 30 yaşındaki Pereira'nın kulübüyle kontrat süresi ve maaşında anlaşamadığı, bu nedenle 'para' odaklı bir transfer yapmak istediği ifade edildi.

Roma'nın da çok ciddi bir şekilde istediği Maxi Pereira, Benfica formasıyla 2 UEFA Avrupa Ligi finaliyle birlikte, Uruguay milli takımıyla Dünya Kupası yarı finali ve 2011'de Copa America şampiyonluğu yaşadı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları