Türkiye'yi sallayacak! İnat ettik!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Robinho transferiyle 10 numara pozisyonu için damga vuracak bir transfere hazırlanıyor.

10 numara arayışlarına hız veren Beşiktaş, Milan’ın Brezilyalı yıldızıyla ilk bombasını patlatmanın peşinde. İtalyan ekibini bedelsiz kiralamaya ikna eden yönetim, oyuncunun 3 milyon euroluk yıllık ücreti için ödeme planı hazırlıyor.

Yeni sezon öncesi kadrosunu yıldız bir isimle takviye etmek isteyen Beşiktaş’ta yönetim bu konudaki çalışmalarını harıl harıl sürdürüyor. Uzun süre görüştüğü Diego Ribas’ı Fenerbahçe’ye kaptırdıktan sonra başka bir hayal kırıklığı yaşamak istemeyen ve taraftarının gönlünü kazanmayı amaçlayan yönetim bomba bir transferi açıklamaya hazırlanıyor.İtalyan ekibi Milan’dan ayrılması gündeme gelen Brezilyalı yıldız Robinho için önemli bir hamle yapıldığı öğrenildi.

Satın alma opsiyonu da Kartal’da olacak

Başkan Fikret Orman ve dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğuları'nın yönettiği operasyonda Siyah-Beyazlılar’ın, Kırmızı-Siyahlı İtalyan ekibini Robinho'yu 1 yıllığına bedelsiz kiralamak için ikna ettiği kaydedildi. Sezon sonu satın alma opsiyonunun da Beşiktaş'ta olacağı öğrenildi.Milan, bonservis olarak 6 milyon, kiralama bedeli olarak ise 2 milyon euro istemişti.

Amaç 24 Haziran’a yetiştirmek

Beşiktaş'ta oynamaya çok sıcak bakan Brezilyalı yıldızın yıllık 3 milyon euro istediği ifade edildi. Siyah-Beyazlı yönetimin bu rakamı bonuslarla (Şampiyonlar Ligi katılım, gruptan çıkma, ileri tur primleri, lig şampiyonluğu ve kupa gibi ekstra ücretler) karşılayacağı bir ödeme planı hazırladığı belirlendi.

Bu transfer nedeniyle Milan'la iyi ilişkiler geliştiren Beşiktaş'ın 24 Haziran'dan önce bu operasyonundan sonuç almayı beklediği ifade edildi.
Beşiktaş, 24 Haziran'da İstanbul'da top başı yapacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları