Turgay Demir: "Jesus-Güneş savaşı izleriz"

Fotomaç Gazetesi yazarı Turgay Demir, Beşiktaş'ın şampiyonluk gündemini değerlendirdi.

Fotomaç Gazetesi Turgay Demir, Beşiktaş'ın şampiyonluk gündemine dair çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Yazının tamamına Fotomaç Gazetesi'nden erişebilirsiniz.

İşte Demir'in sözleri; 

KATAR DENGE BOZAR

"Beşiktaşlıların bilmesi gereken en önemli konu şu; Şenol Güneş sezon başı kampını bu takımla birlikte yaşamış olsaydı bugün Kartal çok daha yüksekten uçuyor olurdu. Henüz hiçbir şey için çok geç değil. Dünya Kupası organizasyonu bana göre Süper Lig dahil Avrupa'da bir çok ligin dengesini bozacaktır. Çünkü futbolcuların biyolojik saatleri yılın bu zamanında böyle bir molaya alışık değil. Bu ilk kez yaşanan bir durum. Dolayısıyla arkasından başka ilkleri de tetikleyecektir.

YARIŞ YENİ BAŞLIYOR

Bazı oyuncular Kupa'dan moralli ve çok formda dönerken bazıları tam tersi durumlar yaşayacaktır. Turnuvaya davet beklerken gidemeyenler moralsiz, gidip başarısız olanlar üzgün, başarılı olanlar da aşırı mutlu olabilirler. Bu oyuncular takımlarına döndüklerinde de doğal olarak bazı taşları yerlerinden oynatacaklardır. İşte bu nedenle lig yarışı anlamında kimse öne geçtim diye sevinmesin, kimse geride kaldım diye yerinmesin. Yarış daha yeni başlıyor ve bu yarışta bana göre Kartal'ın tek rakibi Fenerbahçe'dir. Ligin kalan bölümünde Güneş-Jesus yarışı da izleriz gibi geliyor bana. Çok da keyifli olur hani."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları