Tolga'nın görev aşkı ve sorumluluk bilinci

S. Bilic ve Ö. Özen, Tolga'ya izin vermek istese de milli file bekçisi kendisine ihtiyaç duyduğu sırada takımını yüzüstü bırakamayacağını belirtti.

Annesi Melek Zengin'i önceki gün toprağa veren Tolga Zengin'den örnek davranış...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve Futbo Direktörü Önder Özen, Tolga ile özel bir görüşme yaparak, "Acın büyük, istersen Kasımpaşa maçında sana izin verelim. Git acını yaşa ve kendini toparla. Ailenle ilgilen" dedi. Ancak tecrübeli file bekçisi bunu kabul etmedi.

Bilic ve Özen'e nezaketleri için teşekkür eden Tolga Zengin, "Bu takdiri ilahi. Bana destek verdiniz, acımı paylaştığınız için size minnettarım. Cenk sakat, arkadaşlarımın ve takımın bana ihtiyacı var. Ben acımı da yaşarım, çıkar maçımı da oynarım" şeklinde konuştu.

TOLGA'YA KOŞUP, UÇAĞIN KÖRÜĞÜNDE BEKLEDİLER

Annesinin vefat haberini Trabzon'dan İstanbul'a gelirken alan Tolga Zengin'i uçağın körük kapısında yönetici Ahmet Kavalcı, Futbol Direktörü Önder Özen, Teknik Direktör Slaven Bilic ve İdari Direktör Semih Usta'nın karşıladığı ortaya çıktı. Apar topar, tesislerden Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçen dört ismin, Tolga'ya kendisini tekrar Trabzon'a götürecek uçağa bininceye kadar eşlik ettikleri öğrenildi.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları