Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynayacağımız Bursaspor karşılaşması öncesi teknik direktörümüz Carvalhal açıklamalarda bulundu.
Teknik direktörümüz Carlos Carvalhal, yarın Bursaspor maçında son ana dek mücadele edeceklerini söyledi.
Carvalhal, Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, Bursaspor'un ikinci yarıda iyi bir çıkışla başladığını kaydederek yarın sporseverleri iyi bir maçın beklediğini dile getirdi. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Carvalhal, ''Biz yarın yine sahada istediklerimizi, arzularımızı en iyi şekilde sahaya yansıtmak için çalışacağız. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Evimizde 12 kişi mücadele ediyoruz. Biz hiç bir zaman bu maçı kesin kazanırız demedik ama son ana dek mücadele etmek için söz veriyoruz'' dedi.
Akşam yapılan antrenmanda sakatlanan Sivok'un maçta oynamamasının önemli olmayacağını, Beşiktaş'ın bir takım olduğunu ve takım arkadaşlarının onun yokluğunu aratmayacağını ifade eden Carvalhal, ''Quaresma ve Bebe ne zaman sahalara dönecek-'' şeklindeki soruya ise, ''Bu soruya sağlık ekibi cevap verebilir'' şeklinde karşılık verdi.
Carvalhal, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a da kariyerinde başarılar diledi.