Süzen transferinde gizli kahraman

Beşiktaş'ın İstanbul BŞB'den transfer ettiği Gökhan Süzen'in takımımıza katılmasında bir kişinin çok büyük payı olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın İstanbul BŞB’den 1.1 milyon Euro’ya transfer ettiği sol bek Gökhan Süzen’in siyah-beyazlılara gelmesinde eşinin de büyük payı var.

Milliyet'ten Figen Civan'ın haberine göre; 25 yaşındaki oyuncunun hayat arkadaşı Sennur Hanım, birçok takımdan teklif olmasına karşın Gökhan’la konuştu ve siyah-beyazlılara gitmesini istedi. Sennur Hanım, Gökhan’a “Pazarlık bile yapma ve bu fırsatı kaçırma. Beşiktaş’a imzayı at. Eğer Beşiktaş’a transfer olmazsan sana hakkımı helal etmem. Onlar seni istiyorlar ve bence bizim için en hayırlısı bu olacak” dedi ve Gökhan’ın Kartal’ı seçmesinde önemli etken oldu.

Ancak, şunu da söylemek gerek ki; Gökhan’ın da gönlünde zaten Beşiktaş vardı. Önceki gün twitter’a “Şimdi en güzel duygu tuttuğun takımda sevdiğinin oynaması =)” yazarak bu transfere çok sevindiğini gösteren Sennur Süzen’in sözleri esasında Gökhan‘ın aldığı karara bir destek oldu. Hatta öyle ki Gökhan Süzen, Beşiktaş için ‘FEDA’ da dedi.

SÖZÜNÜ TUTTU

Çünkü, Kartal’a imzayı atmadan önce menajeri “G.Saray ve Kasımpaşa sana Beşiktaş’tan 400 bin Euro fazla veriyor” demişti. Ancak Gökhan “400 bin Euro için Beşiktaş’tan vazgeçmem. Çünkü daha sezon başında Samet Aybaba’ya söz vermiştim. O beni istiyor. Para için Beşiktaş yerine başka takımı seçmem” yanıtını verdi. Ve nitekim sözünü de tutup daha az para kazanacak olmasına karşın Beşiktaş’a imzayı attı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları