Sıkı tedbir alınıyor!

Beşiktaşımızda teknik heyet, sezon boyunca bir türlü kurtulamadığımız sakatlıkların önüne geçmek için en ince detayları bile gözden geçiriyor.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 20 haftasında topladığı 32 puan ile üçüncü sırada bulunan Beşiktaş'ta teknik heyet, sezon başından bu yana yaşanan sakatlıkların önüne geçmek için en ince detayları bile gözde geçiriyor.

NEVZAT DEMİR TESİSLERİ UZMANLAR TARAFINDAN KAPSAMLI BİR KONTROLE TABİ TUTULDU

Bu sezon İsmail Köybaşı'nın 6 ay içinde 2 kez diz çapraz bağlarının kopması, Mustafa Pektemek ve Uğur Boral'ın da sezon içinde çapraz bağ kopması yaşamaları sonucu, bu futbolcular uzun süre formalarından uzak kaldı. Almeida, Fernandes, Ersan, Necip, Mehmet Akgün, yeni transferlerden Dentinho, Muhammed, Hasan ve Oğuzhan da sezon içinde yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle belirli süreler takımlarındaki yerlerini alamadılar. Son dönemde de sakatlıkların devam etmesi üzerine Siyah Beyazlı kulüp, takımın antrenmanlarını yaptığı Nevzat Demir Tesisleri'nin sahalarını kapsamlı bir kontrole tabi tuttu. Kontrollerde kulüp bünyesinde konu ile ilgilenen personel dışında, başta ziraat mühendisleri olmak üzere çeşitli uzmanlardan destek alındığı öğrenildi. Son 3 günde yapılan incelemelerde saha zemininde bir problem olmadığı ortaya çıktı.

KRAMPONLARA BİLE DİKKAT EDİLİYOR

Öte yandan teknik direktör Samet Aybaba ve yardımcıları, sakatlık geçiren bazı oyuncuların aynı marka krampon giymesinin sakatlıklar ile bir ilgisi olup olmadığını araştırma kararı aldı. Kramponların sakatlıklarda etkisi olup olmadığının da gözden geçirileceği belirtilirken, böyle bir durumun olması halinde futbolcuların farklı markalarda krampon giymeye yönlendirilecekleri ifade edildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları