Ronaldinho için kritik gün pazartesi

Ronaldinho'nun ağabeyi Roberto Assis, Başkan Kalil ile konuşmadan herhangi bir karar vermeyeceklerini söyledi.

Önce Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, dün de Başkan Fikret Orman'ın Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho'nun hem ağabeyi hem de menajeri olan Roberto Assis ile İstanbul'da pazarlık masasına oturması siyah-beyazlı camiada büyük yankı yaratırken, gözler bu konuda yaşanacak yeni gelişmelere çevrildi. Radio Guaiaba'ya açıklamalarda bulunan Assis, "Ronaldinho'nun Atletico Mineiro ile sözleşmesi sona erdi. Birkaç gün içinde Brezilya'ya döneceğim ve Atletico Mineiro'nun başkanı Alexandre Kalil ile görüşeceğim. Daha sonra da kararımızı netleştireceğiz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN İLGİSİ YENİ DEĞİL
Roberto Assis, "Beşiktaş'ın Ronaldinho'ya ilgisi yeni değil. Sadece şunu söyleyebilirim Kalil ile görüşmeden karar vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Roberto Assis'in siyah-beyazlıların kendilerine önerdiği rakamla Atletico Mineiro başkanı Kalil'in karşısına çıkacağı öğrenildi. Kalil'in en geç pazartesi günü Ronaldinho için Beşiktaş'a son cevabını vereceği belirtildi.
Ronaldinho gelmeye hazır

KIRAN KIRANA PAZARLIK
Beş Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri Roberto Assis ile dün akşam Boğaz'da bir balık restoranında buluştu. Yaklaşık 1.5 saat süren İstanbul'daki ikinci zirvede taraflar, kıyasıya pazarlığa devam etti. Orman ile Çebi, yemeğe denizden tekneyle geldi ve görüntülenmemek için yine tekneyle ayrıldı.

VEDA EDER GİBİ YENİ YIL MESAJI
Ronaldinho yeni yıl için yayınladığı mesajda, Atletico Mineiro'dan ayrılık sinyali verdi. Yıldız futbolcu mesajında, "2013 harika bir yıldı. Başarılı ve mutlu geçti. Galolar (Atletico Mineiro'nun lakabı) ile çok mutlu günler geçirdim. Onların yaşadığı mutluluklarda payım oldu, mutlu oldum. Umarım benden sonra da daha büyük zaferler yaşarlar" ifadelerini kullandı.

BOĞAZ'DA BALIK YEDİLER
Bu arada Başkan Orman ile Çebi dün gece Roberto Assis'le Boğaz'da balık yedi. 



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları