Rol model Kartal

Trabzonspor'un başkan adaylarından Muharrem Usta, sıkıntılı bir dönem geçiren Bordo Mavili ekip için Beşiktaş'ı örnek gösterdi.

Trabzon'un son genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Muharrem Usta, bordo-mavili takımın kritik bir virajda bulunduğunu ve takımdan bu sezon büyük başarılar beklemenin hayal olduğunu dile getirdi. Beşiktaş'taki değişimi merakla takip ettiğini dile getiren Usta, "Nasıl oldu da bir takım olmayı başardılar, fedadan sonra sefa geldi? Bütün takımların Beşiktaş'ı incelemesi gerek. Trabzon da Beşiktaş'ın yolundan gitmeli" dedi.

Borç 170 miyon TL

Muharrem Usta, Trabzonspor'un borcunun zannedilenden çok olduğunu ve 170 milyon TL'yi bulduğunu belirtti. Seçimi neden kaybettiğini de şu sözlere açıkladı: "Bana hırçın ol, saldır dediler. Yeterince gerginlik vardı. Buna katkıda bulunmak istemedim."

Bilic listesindeymiş

Kongre öncesi teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam ve Ersun Yanal ile görüştüğünü açıklayan Muharrem Usta, Lokomotiv Moskova'da başarısız olmasına rağmen, listelerinde Slaven Bilic'in de yer aldığını söyledi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları