Pato'nun kulübü geri adım attı

Corinthians, Beşiktaş’ın peşine düştüğü 24 yaşındaki Brezilyalı forvet Pato için gelen teklifleri dikkate alıp, oyuncuyu satış listesine koydu.

Beşiktaş’ın uzun süre transfer listesinde yer alan, ancak kulübü Corinthians’ın vermek istemediği Alexandre Pato, bu kez satış listesine kondu. Brezilya kulübü 24 yaşındaki golcü için gelen teklifleri dinlemeye hazır olduğunu söyledi.

3 Ocak’ta AC Milan’dan Corinthians’a gelen Pato, Brezilya Serie A’da şu ana kadar 9 gol attı. Kulübün futbol direktörü Roberto de Andrade, "O mükemmel bir oyuncu ve hala çok genç. Onu transfer ettiğimiz için asla pişmanlık duymadık. Üstelik taraftarımız da onu çok sevdi. Biz ona gelen teklifleri değerlendirebiliriz. Bu her oyuncumuz için geçerli olduğu gibi Pato için de geçerlidir’’ dedi.

Brezilyalı kaynaklar Pato’ya Türkiye’den Beşiktaş’ın ilgi duyduğunu söylüyorlar. Ayrıca iki Londra kulübü Arsenal ve Totthenam’ın da Pato’yla ilgilendiği iddia edildi. Futbolcunun sözleşme fesih bedeli 12 milyon Euro olarak gözüküyor; ancak pazarlıklarla bu rakamın çok aşağılara çekilebileceği belirtiliyor.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları