Özen Amerika'da onu izliyor!

Güney Amerika'da temaslarda bulunan Önder Özen'in, Kolombiyalı stoper Pedro Franco'yu izlediği belirtildi.

Beşiktaş ile sözleşme imzalar imzalamaz kendisini Güney Amerika’ya atan Futbol Direktörü Önder Özen, Kolombiya’da bir kaç futbolcuyu mercek altına aldı. Özen hafta sonunda oynanan maçları takip ederken Pedro Franco isimli futbolcuyu daha dikkatli izlediği ortaya çıktı.

Kolombiya’nın Millonarios takımında oynayan 22 yaşındaki genç stoper için yönetime olumlu raporlar veren İzleme Komitesi’nin önerilerini dikkate alan Özen, bu oyuncu hakkında da bilgi topladı. Başkan Fikret Orman’ın belirlediği 15 milyon euroluk bonservis bütçesinden aslan payını böylesine gençler için harcamak isteyen yönetim, yeni hocanın onay vermesi halinde Franco’yu Avrupa’nın büyük kulüplerinin elinden kapmaya çalışacak.

TAKIMININ GÖZDESİ

Çok genç yaşta Millonarios takımının kaptanlığına getirilen ve oyun kurabilme özelliği ön plana çıkabilen 1.83 boyundaki stoperin önündeki tek engelin ise Millonarios Yönetimi’nin olduğu öğrenildi. Oyuncusunu Avrupa’ya göndermek istemeyen Kolombiya kulübünün, cazip bir bonservis bedeli karşılığında satışına onay verebileceği ortaya çıktı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları