Orman: "Yetimin hakkını Quaresma'ya..."

Başkanımız Fikret Orman, TV 8 kanalında yayınlanan Telegol programındaki röportajında Ricardo Quaresma hakkında açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman meselenin kendileri açısından kapandığını ve Portekizli oyuncuya parasının tamamını verip göndererek yetimin hakkını yedirmeyeceğini dile getirdi.

Alex ile Quaresma’nın kıyaslanması yönünde sorulan bir soruya yanıt veren Fikret Orman “Alex sezon sonuna kadar olan bütün alacaklarının ödenmesi kaydıyla gönderildi. Alacaklarını ödersek Quaresma da gider ama bu durumda zarar eden Beşiktaş olacak. Yani herkes parasını alacak ve gidecek! Böyle bir durum olmayacak. Yetimin hakkını, insanların forma ve bilet alırken harcadığı paraları yedirmem. Onlar ceza almadan gidecek. Öyle bir dünya yok en azından benim olduğum yerde yok” ifadelerini kullandı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları