Önder Özen bombaları patlatıyor!

Futbol direktörümüz Önder Özen transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Mesut Hoşcan ile Eskişehir'de buluşan Futbol Direktörü Özen'in Bilic'in Tarık Çamdal'ı istediğini iletip fiyat fiyat sorduğu iddia edildi. Özgür Çek de gündeme geldi.

omut adım atamayan ama bir çok oyuncu ile anlaşma noktasına gelen Beşiktaş'ta Eskişehir harekatı...

Kartal, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ın durumunu sordu, fiyat istedi. Yine bir diğer milli futbolcu Özgür Çek de gündeme geldi. Transfer pazarlığı adı altında yapılmayan ama dost ortamında yenen akşam yemeğinde Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, EskişehirsporBaşkanı Mesut Hoşcan ile uzun uzun sohbet etti.

5 MİLYON EURO İSTİYOR

Görüşmede Fatih Terim tarafından A Milli Takım'da daha da parlatılan Tarık Çamdal transferi masaya yatırıldı. Özen, Slaven Bilic'in hem sağ bek hem sağ açık olarak Tarık'ı düşündüğü belirtildi. Özen fiyat sorarken Hoşcan, "5 milyon euro" fiyat belirtti. Özen indirim halinde ne olabileceğini sordu. Kartal, 3 milyon euroyu gözden çıkardı. Kayserisporlu Sefa'yı da B planı olarak tutan Bilic, Tarık da ısrarcı. Pazarlıklar yine sürecek.

MOTTA OLMAZSA ÖZGÜR

Öte yandan sol bek oynayan, sol kanatta da görev yapan Özgür Çek için de nabız yoklayan Özen, Motta'nın alternatifi olarak bu oyuncuyu düşündüklerini belirtti. Zaman zaman milli takıma da davet edilen eski F.Bahçeli Özgür Çek için 2 milyonu gözden çıkartan Kartal, bu transferi de beklemede tutuyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları