"O varken neredeydik, şimdi neredeyiz..."

Alman sağ bek, takımdan ayrılan Portekizli Ricardo Quaresma'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş taraftarının sevgilisi ve Samet Aybaba'nın vazgeçilmez ismi Roberto Hilbert... Bu sezon Kartal'ın sağ kanadını parselleyen Alman sağ bek, takımdan ayrılan Portekizli Ricardo Quaresma'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Quaresma'nın takımda olduğu dönemde performanslarının düşük olduğunu belirten Hilbert, "Bu konuyla ilgili bir şey demek istemiyorum. O olmadığında şu anda 2. sıradayız. O olduğunda neredeydik. Bu soruya cevabım bu olabilir." ifadelerini kullandı.

- Fernandes hakkında ne demek istersin?

"Elbette Manuel fantastik bir oyuncu. Çok iyi bir insan. Futbol konusunda yetenekleri inanılmaz. Ama takımın öz güveni, takımın iyi oyununu tek oyuncuya indirmemiz yanlış olur. Her ne kadar Manuel çok iyi oyuncu olsa da zaman zaman fark yaratsa da biz takım olarak bir bütünüz. Bütün oyuncular olarak öz güvenimizin yerinde olması lazım. Biz oyunumuzla birbirimizi rahatlatmamız lazım. Bütün takımın oyununu tek oyuncuya indirgememiz çok yanlış olur. Bu kişi Fernandes olsa bile."

- Holosko ile iyi bir uyum yakaladınız. Bunun hakkında ne diyeceksin?

"O benim önümde oynadığı için çok mutluyum. Son yıllarda çok ağır eleştirildi. Bu sezon nasıl bir değişim olduğunu bilmiyorum. Ama saha içerisinde çok rahat. İşini çok çok iyi yapıyor. Öz güveni çok yerinde ve goller atıyor. Dansını da yapıyor ve ne kadar mutlu olduğunu görebiliyorsunuz. Bana katkısı büyük.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları