O da yuvada kalıyor

Beşiktaş'ta takımdan yeni sezonda ayrılması beklenen Portekizli Hugo Almeida'nın Beşiktaş'ta kalacağı öğrenildi.

Ligin ikinci yarısında Almeida'nın yaşadığı sakatlık problemi ve bir diğer Portekizli Manuel Fernandes'in Samet Aybaba ile yaşadığı gerilim takımın beklenmedik puan kayıpları ile karşı karşıya kalmasında büyük pay sahibi olurken her iki ismin de Beşiktaş'tan ayrılması bekleniyordu.

Ancak Beşiktaş'ta yaşanan ardı ardına gelişmeler her iki futbolcunun da 2013-2014 sezonunu siyah beyazlı forma ile geçirmesini sağlayacak cinsten. İlk olarak başkan Fikret Orman Fernandes ile bırakın yolları ayırmak, oyuncu ile yeni bir sözleşme imzalama isteğinde olduklarını medyaya duyururken göreven gelen Futbol Genel Direktörü Önder Özen de Fernandes ile çalışmak istediklerinin altını çizdi.

İDDİA VAR TEKLİF YOK

Fernandes'in ardından takımdan ayrılmak isteyen bir başka isim olan ve Portekiz basınına da bu yönde açıklamalarda bulunan Almeida'nın durumu ise Fernandes'ten farklı. Golcü futbolcu ile La Liga ekiplerinden Sevilla'nın ilgilendiği hem İspanya hem de Portekiz basınında yer bulurken oyuncu için şu ana kadar Beşiktaş kulübüne herhangi bir teklif gelmedi. Eğer yeni sezon öncesinde hem Fernandes hem de Hugo Almeida ile ilgili ciddi bir değişiklik yaşanmazsa iki futbolcu da 2013-2014 sezonunda Beşiktaş forması ile ter dökecekler.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları