Nihat Kahveci: "Farklı bir Beşiktaş göreceğiz"

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş'taki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu.

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Nutspor youtube kanalında Beşiktaş'ın gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

"ŞENOL HOCANIN GEÇMİŞLE İLGİLİ ÇOK KONUŞMAMASI İYİ"

"Bence Şenol hocanın geçmişle ilgili çok konuşmaması iyi. Valerien Ismael dönemi artık bitti. Futbolda da dün yok bu kadro da onun döneminde kuruldu, Şenol hocada kurulan kadronun üzerine geldi ama Şenol hoca da bence şunun farkında şahsen hep söylediğim için hoca da bunun farkındadır diye söylüyorum bu kadro iyi kadro. Bu kadroda formsuz oyuncular var mıydı? Vardı ama hoca onlar iyi oynadığında bu takım çok büyük katkı sağlayabileceğini biliyor." 

"BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAK İÇİN ANTALYA'DALAR"

"Şenol hoca şuan yollamayı düşünmüyoruz diyor belki Ocak ayında birini alabiliriz diyor ama şu an takımda birlik beraberlik bütünlüğünü için zaten Antalya'da kamptalar en iyi ortam da kamp ortamıdır. Yapılan idmanlar, yapılan hazırlık maçları, beraber oyuncuların vakit geçirmesi hoca birebir konuşmaları sever. Şenol hoca Dele Alli'yi odasına alacak ona bir dokunacak, motive edecek. Şenol hoca Dele Alli için ne diyor? Dünya Kupası'nda olması gerekirdi Dele Alli'nin diyor. Dele Alli'ye kimse kötü oyuncu diyemez. Hazırlık maçında da gol attı öyle ya da böyle olsun idman da bile gol atsan moralin artar." 

"FARKLI BİR BEŞİKTAŞ GÖRECEĞİZ"

"Redmond'da hazırlık maçlarında hep iyi oynuyor, kupa maçlarında da iyi oynadı bunu alıp Lig'e taşıması gerekiyor. Beşiktaş'ın oyuncuları yetenekli oyuncular hoca da idmanlarda, idman sonrasında oyuncularla konuştuğu çok net belli. Süper Lig'e dönüşte daha iyi bir Beşiktaş, daha kompakt ve birbirleri için koşan, mücadele eden bir Beşiktaş göreceğiz. Beşiktaş'ın maçları zor Gaziantep deplasmanı zor, Adana Demirspor maçı ki Adana Demirspor sezonun en iyi takımlarından biri. Zor maçlar ama ben farklı bir Beşiktaş göreceğimizi ve Şenol hocanın dokunuşlarını göreceğiz diye düşünüyorum." 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları