Nene'de beklenmeyen gelişme

Beşiktaş'ımızda Nene transferinde beklenmedik bir pürüz çıktı.

Transferin son gününde oldukça hareketli saatler yaşayan Beşiktaş bir yandan Arjantinli Zarate, diğer yandan da Nene için nabız yoklamaya devam ediyor!

Zarate transferinde Lazio'nun kiralama teklifine sıcak bakmamasının ardından rotasını direkt olarak Nene'ye çeviren Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun kulübü ile yaptığı görüşmelerde büyük mesafe almıştı.

Sadece Türkiye'de değil Fransa'da da büyük yankı uyandıran Nene - Beşiktaş flörtünün mutlu sonla noktalanması beklenirken; Brezilyalı futbolcudan kötü haber geldi.

PSG'de özellikle teknik direktör Carlo Ancelotti ile sorunlar yaşanayan ve takımın süper yıldızı Zlatan Ibrahimovic hakkında sarfettiği sözlerden dolayı hedef adam haline gelen Nene, Paris Saint Germain'den ayrılmak istemediğini dile getirdi.

Fransa'nın en saygın gazetelerinden olan L'equipe'in internet sitesinde yer alan haberde, Nene'nin Beşiktaş'ın yanı sıra Lokomotif Moskova'nın da teklifini geri çevirdiği ve Brezilyalı futbolcunun kariyerine PSG'de devam etmek istediği duyuruldu.

2013 yılında Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sona erecek olan Nene, Fransız temsilcisinde forma giydiği 101 maçta 47 gol kaydetti.


"BEŞİKTAŞ'A GİTMEK İSTİYORUM"

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ligtv muhabiri Atakan Kurt, konuyla ilgili farklı bilgiler aktardı. Brezilyalı futbolcu ile görüştüğünü belirten Atakan Kurt, Beşiktaş yönetiminin transferi bitirmeye niyetli olduğunu ve Nene ile yaptığı görüşmede oyuncunun kendisine Beşiktaş'a gitmek istediğini söylediğini belirtirken siyah beyazlı yöneticilerin Paris'a gidip transferi bitirmek için çaba sarfedeceklerini belirtti.


Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları