Muhammed'in patlama zamanı geldi!

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Southampton karşısında iyi bir performans ortaya koyan Muhammed Demirci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Southampton maçında attığı müthiş golle Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Muhammed Demirci, hakkında Slaven Bilic önemli açıklamalarda bulundu.

HER İDMANDA DAHA ÇOK ÇALIŞMALI

Taraftarın yıllardır beklediği Muhammed'in artık patlama zamanının geldiğini ifade eden Hırvat teknik adam, "Muhammed’te büyük bir potansiyel var. Onu gerçekten çok beğeniyorum. Mami’nin yapması gereken bizi çok iyi dinleyip, her gün, her dakika, her idmanda çok iyi çalışması lazım. Muhammed’in bir adım atması gerekiyor. O da şu; potansiyeli olan bir futbolcudan gerçekten çok iyi bir futbolcuya doğru gitmesi ve o adımı atıp gerçekten iyi bir futbolcu haline gelmesi lazım." dedi.

BU SEZON BİZE KATKI SAĞLAYACAK!..

Sözlerine devam eden Slaven Bilic,"Biz ona her idmandan yardımcı olmak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Mami’de öğretilemeyecek bir şey var: Yetenek. Bu onun en büyük avantajı. Artık patlama zamanı gelmiştir. Muhammed, bu sezon Beşiktaş’a çok katkı sağlayacaktır." diyerek genç oyuncudan çok şey beklediğini belirtti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları