Moraller yerinde

Beşiktaşımızın renkli futbolcusu Batuhan Karadeniz, son antrenmanda Ersan Gülüm'le şut yarışması yaptı

Hafta sonu oynayacağımız Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başlayan takımımızda Fernandes'in sakatlığının dışında moraller yerinde. Bugünkü antrenmanın ardından Mehmet Akyüz, Ersan Gülüm ve Batuhan Karadeniz arasında yaşanan diyaloglar teknik kadro ve futbolcular arasında neşeli dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Çift kale maçın ardından Cenk'in koruduğu kaleye şut çalışması yaparken Mehmet Akyüz Ersan'a, "Ersan gelsene yanımıza, ne yapıyorsun" dedi. Ersan'ın ise cevap olarak esprili bir şekilde, "Bana ne yapıyorsun diyeceğine, gel iki şut da sen at. Bana diyeceğine sen yap da hoca görsün" ifadelerini kullandı. Ersan'ın bu sözleri teknik direktör Aybaba ve oyuncular arasında gülüşmelere neden oldu.

Daha sonra konuya dahil olan Batuhan, Ersan ile birlikte şut atmaya başladı. İkili arasında en fazla golü kimin atacağı üzerine yapılan konuşma sonrası, Batuhan takım arkadaşlarına dönerek, "Ersan'a kaybedersem jübilemi yaparım" dedi. Beşiktaşımız, perşembe günü 11.00'da yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları