Mendes Fernandes'e kafayı taktı

Beşiktaş'ımızda ismi son dönemde gündemden düşmeyen menajer Mendes, Beşiktaş'ımızın yıldızı Fernandes ile yakından ilgileniyor.

Beşiktaş'ta İspanya'da, sürpriz bir gelişmeler yaşanıyor.

Portekizliler'in menajeri Mendes'in, İspanya'da bulunan siyah-beyazlı yetkililerle bir araya gelerek Mauel Fernandes'i satmak istediğini söylediği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta İngiliz medyasında, Tottenham'ın Fernandes için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı yazılırken, menajer Mendes de Ada temsilcisinin bu konuda ısrarcı olduğunu ve Portekizli yıldızı yeni sezonda renklerine bağlamak istediğini belirtti.

Konuyla ilgili ilk görüşme Madrid'de gerçekleşti.

TEKLiFE SICAK BAKIYORLAR

Burada Beşiktaşlı yetkililerle bir araya gelen Mendes, Tottenham'ın teklifini yineledi. Siyah-beyazlılar "Fernandes takımın en değerli oyuncularının başında geliyor. Onu 15 milyon euro'dan aşağıya bir rakama satmayı düşünmüyoruz" yanıtını verdi.

Beşiktaş'taki Portekizli oyuncuların menajerliğini yapan Mendes'in ise yetkililere, "Fernandes'in kalitesini biliyorum. Eğer siz de rakamda biraz indirim yaparsanız, Portekizli oyuncuyu 13 milyon euro'ya Ada'ya satabilirim" dedi. Beşiktaşlıların da, mali açıdan sıkıntılı günler yaşanan şu dönemdeki teklife sıcak baktığı öğrenildi.


Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları