McGregor'dan itiraf

Beşiktaşımızın İskoç kalecisi Allan James McGregor, Sanica Boru Elazığ maçının ilk yarısında kötü oynadıklarını kabul etti.

Beşiktaşımızın, İskoç file bekçisi Allan McGregor, Elazığspor maçının ilk yarısında savunma anlamında çok kötü oynadıklarını söyledi.

McGregor, “Önümde kimin oynadığının önemi yok. Hepsi kaliteli oyuncular. İlk yarıda hiç organize değildik. Sezon boyunca böyle kötü oynadığımız bir ilk yarı hatırlamıyorum. Ancak ikinci devre çok daha iyi oynadık ve hak ettiğimizi aldık. Ufak detaylarda arkadaşları uyarıyordum. Baskı altında olduğumuz için defansı uyardım” dedi.

Sezon başında iflas eden Glasgow Rangers'tan bedelsiz olarak kadromuza katılan 31 yaşındaki McGregor, bu sezon 19 maçta kalesinde 28 gol gördü.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları