Mazbatalar verildi

Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ve Divan Başkanlık Kurulu üyelerimizin mazbatalarını Başkanımız Fikret Orman verdi.

Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ve Divan Başkanlık Kurulu üyelerimizin mazbatalarını Başkanımız Fikret Orman verdi.

Başkanımız Fikret Orman ve İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile birlikte tüm Yönetim Kurulu Üyelerimizin katıldığı mazbata töreni, Akaretler'deki kulüp binamızda yapıldı.

Divan Başkanlık Kurulu seçiminde yeniden başkanlığa seçilen Yalçın Karadeniz'e mazbatasını Başkanımız Fikret Orman ile, Divan Başkanlık Kurulu Kongre Divan Başkanı Şeref Nasır birlikte takdim etti.

Başkanımız Fikret Orman, Karadeniz ve ekibine başarılar diledi ve "Hayırlı olsun. Çok centilmence bir Divan Başkanlık seçimi geçirdik. Divan bizim akil insanlarımızın oluşturduğu bir topluluk. Önümüzde bir üç yıllık çalışma süreci var. Çok uyumlu bir çalışma dönemi diliyorum. Ben ve arkadaşlarım bu seçimde çok objektif olduk. Kazananlara hayırlı olsun" diye konuştu.

Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ise yaptığı açıklamada, "Bugün divanımız adına tarihi bir gün. Divan Başkanlık seçimi herkesin örnek alacağı şekilde bir kongre oldu, aynen Genel Kurul'da olduğu gibi... Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yönetim Kurulumuza mazbata törenine tam kadro katıldığı için teşekkür ederim" dedi.

Divan Başkanlık Kurulu üyelerimiz de mazbatalarını alarak resmen göreve başladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları