"Liverpool gelsin..."

Taraftarların ikinci turda Liverpool'u istediğini ifade eden yıldız oyuncumuz, "Bizim için de fark etmez" diyerek tavrını gösterdi.

Beşiktaş'ın son haftalara damga vuran ismi Cenk Tosun, Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Peş peşe görev aldığı maçlarda; Türkiye Kupası'nda Sarıyer'e 2, Süper Lig'de Trabzon'a 1 gol atan ve Avrupa Ligi'nde de Tottenham'ı yıkan sayıyı kaydeden genç yıldız, "Hocamız Bilic, bana her zaman kendimi hazır tutmamı, şansın mutlaka geleceğini söylemişti. Bunu düşünerek elimden geleni yaptım. Ekip olarak çok formdayız. Takım arkadaşlarım da her şeyini ortaya koyuyor. Ve ben de takımımı sırtlamayı sürdüreceğim" dedi.

Sezon başında dahil olduğu takımda Siyah-Beyazlı taraftarların kendisine gösterdiği büyük ilginin karşılığını vermek için çaba gösterdiğini belirten 23 yaşındaki futbolcu, "Onlar bizim için çok önemli. Tottenham karşısında bize verdikleri destekle adeta takım için itici güç oldular. Hepsine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

'En iyi şekilde hazırlanacağız'

UEFA Avrupa Ligi'nde pazartesi günü belli olacak İkinci Tur'daki rakipleri hakkında da değerlendirmede bulunan yıldız golcü, "Taraftarımız, sıradaki rakibimizin Liverpool olmasını istiyor. Onlar da istiyorsa rakibin kim olacağı fark etmez. En iyi şekilde hazırlanıp ve kazanmayı sürdürerek kupada yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'Liderliğimizi sürdüreceğiz'

Ligde, hafta sonunda çıkacakları Gaziantepspor mücadelesini de değerlendiren Cenk, "Antep benim eski takımım. Orada 3,5 yıl oynadım. Beni, 'Cenk Tosun' yapan yer orasıdır. Ama şimdi Beşiktaş'ın futbolcusuyum. Takımımla rakibimizi yenip lig liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" yorumunu yaptı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları