"Kupayı istiyoruz"

Yöneticilerimizden Fahrettin Curoğlu, katıldığı radyo programında UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak istedikleri söyledi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu, siyah beyazlı takımın Avrupa Ligi’nde finali, hatta kupayı hedeflediğini söyledi.

GRUPTAN BİRİNCİ ÇIKMAK İSTİYORUZ


Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Curoğlu, “Avrupa Ligi’nde düştüğümüz gruba kötü diyemeyiz. Güçlü takımlar var. Dinamo Kiev’le geçen sene de dahil olmak üzere çok defa oynadık. Ancak gerekli mücadeleyi yapacağız. Dinamo Kiev’e karşı gezmiş dönemlerde kaybettik; ancak bu defa farklı olacak. Bizim hedefimiz gruptan birinci olarak çıkmak. Şu anda hazır değiliz, ama maçların oynanacağı tarihe kadar hazır hale geleceğiz” dedi.

ZOR AMA; KUPA VE FİNAL HEDEFİMİZ

Beşiktaş’ın amacının final ve kupa olduğunu dile getiren Fahrettin Curoğlu, “Bizim hedefimiz, Avrupa Ligi’nde final, hatta kupayı almak. Fakat kolay değil. Çok zorlu bir mücadele sürece olacak, hedefimiz finallere kadar gitmek” diye konuştu.

YAŞANANLAR TAKIMI MORAL OLARAK GERİYE GÖTÜRDÜ;  ŞU ANDA HAZIR DEĞİLİZ; AMA TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ACİL TEDBİRLER ALDI

Rusya’daki maça da değinen Curoğlu, “Alania maçında olağanüstü hava şartlarıyla karşılaştık. 5-6 saat inanılmaz bir yağmur yağdı. Maç oynanmayabilirdi. İlk yarıda oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik; ama ikinci yarıda bir düşüş oldu. İkinci yarıda iyi futbol oynamadık, bu da lige ve Avrupa Ligi maçlarına tam olarak hazır olmadığımızı gösteriyor. Bu nedenle teknik direktörümüz Carvahal, bir takım tedbirler aldı. Hemen çalışmalara başladı. Bir arayış içerisine girdiler. Teknik heyetimiz ve gerekli tedbirleri alacağız. Ancak şunu söyleyebilirim, şike soruşturması kapsamında yaşananlar takımımız olumsuz etkiliyor. Bizi de etkiliyor ve bu da sahaya yansıyor. Umarım, cezaevindeki arkadaşlarımız çıkarsa, takımımız daha iyi olacak. Kadromuz iyi bir kadro iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.

MALİYETİ ÇOK YÜKSEK OLMAYAN BİR TRANSFER YAPABİLİRİZ

Curoğlu transfer çalışmaları için ise “Başkanımız İspanya’da transferle ilgili bir takım temasları vardı. Bir arayışımız var. Takviye yapacağız; ama kulübün ekonomik şartlarına uygun bir futbolcu bulacağız. İhtiyaca göre yerli de yabancı da gelebilir” şeklinde konuştu.

 SERCAN BİZE GELİRSE BAŞARILI OLUR; UMARIM BU TRANSFER OLUR

Sercan Yıldırım’ın Beşiktaş’a gelmesini istediğini dile getiren Curoğlu, “Sercan Yıldırım iyi bir futbolcu kendisini kanıtlamış, Milli Takım’da oynamış, Bursaspor’da başarılı olmuş bir oyuncu. Bize gelirse faydalı olur; umarım olur. Şartlar oluşursa bu transferi gerçekleştirebiliriz” dedi.

FENERBAHÇE’NİN SÜPER LİG’DE OLMASI GEREKİR

Genel Sekreter Curoğlu, Fenerbahçe ile ilgili bir soruya ise “Ben her zaman Fenerbahçe’nin Süper Lig’de olmasını isterim. Marka bir kulüp, ekonomik olarak da her zaman Süper Lig’e katkısı büyük olan bir kulüp.  Her zaman olmasında fayda var; bizim açımızdan da diğer kulüpler açısından da. Umarım onlar da aklı selim bir karar alırlar, yollarına devam ederler” şeklinde cevap verdi. 

 
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları