Kupada kaybolduk

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Bucaspor'a yenilerek turnuvaya havlu atan Beşiktaş, son 3 sezondur kupada bekleneni veremiyor.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda PTT 1. Lig ekibi Bucaspor'a yenilerek turnuvaya havlu atan Beşiktaş son 3 sezonda kupada varlık gösteremiyor.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 3 sezonda çeyrek finale (grup aşamasına) kalamadı. Beşiktaş 2011-12 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.turda elenmişti.

Deplasmanda o zamanki adıyla Bank Asya 1.Lig günümüzdeki adıyla PTT 1.Lig ekiplerinden Boluspor’a 1-0 kaybedip elenen Beşiktaş, geçen sezon da 5.tur maçında Medical Park Antalyaspor’a deplasmanda 2-1 kaybedip elenmişti.

Beşiktaş bu sezon da PTT 1.Lig ekibi Bucaspor’a 2-1 kaybetti ve elendi. Beşiktaş, 2010-11 sezonunda kupayı müzesine götürmüştü.

4 BÜYÜKLER DÖKÜLDÜ

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Süper Lig'in 4 büyük takımı da PTT 1. Lig takımlarına diş geçiremedi.

Dört büyükler Ziraat Türkiye kupası 4.tur maçlarında PTT 1.Lig takımları ile karşılaştı. Oynanan 4 maçı da dört büyükler kazanamadı.

Galatasaray, sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u normal süresi ve uzatmaları 2-2 berabere biten maçta seri penaltı vuruşları sonucu elerken, Beşiktaş deplasmanda Bucaspor’a 2-1, Trabzonspor deplasmanda Balıkesirspor’a 3-1 ve Fenerbahçe sahasında Fethiyespor’a 2-1 yenildi ve elendi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları