Kritik sınır 4 Milyon Euro!

Beşiktaş'ın da gündeminde olan Trabzonsporlu file bekçisi Tolga Zengin'in bordo mavili ekipteki durumunda dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın ve Rubin Kazan'ın yaptığı teklifleri geri çeviren Trabzonspor yönetimi Tolga Zengin konusunda politikasını belirtildi.

Ekonomik anlamda sıkıntı çeken Trabzonspor, daha önce aldığı oyuncunun kalması yönündeki karardan geri adım atarak Tolga Zengin'i satma mali yönden rahatlama kararı aldı.

RUS EKİBİ DEVRE DIŞI KALDI

Rus ekibi Rubin Kazan'dan gelen 4 Milyon Euro'luk teklifi geçtiğimiz günlerde reddeden Trabzonspor, Kazan ekibinin bastırması sebebiyle Tolga ile ilgili planlarını gözden geçirirken Rus ekibinden 5 Milyon Euro talep etti. Ancak annesinin hastalığı sebebiyle Türkiye'den ayrılmak istemeyen Tolga Zengin bu transfere sıcak bakmadı.

'MADEM GÖNDERECEKSİNİZ NEDEN BEŞİKTAŞ'A İZİN VERMEDİNİZ?'

Trabzonspor'un Rus ekibi ile pazarlığa başlamasının ardından yurt dışına gitmek istemeyen Tolga Zengin için gözler Beşiktaş'a çevrildi. Başarılı kaleci Trabzonspor yönetimi ile yaptığı görüşmede 'madem gönderecektiniz, neden Beşiktaş'a gitmeme izin vermediniz?' diyerek alınan bu karara tepki gösterirken Trabzonspor kulislerinden Beşiktaş'tan gelecek 4 Milyon Euro'luk bir teklifin kabul göreceği konuşuluyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları