Köybaşı'nın yerine Gökhan Töre

Beşiktaş Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, İsmail Köybaşı'nın yerine ilk 11'de Gökhan Töre görev verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, son yapılan Torku Konyaspor maçının kadrosunda bir değişiklik yaparak takımını Fenerbahçe karşısına çıkardı.

Siyah-beyazlılarımızda geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan İsmail Köybaşı, derbide yedek soyunurken, yerine Gökhan Töre forma giydi. En son 25. haftadaki Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Gökhan, 4 maç sonra takımdaki yerini aldı.

Beşiktaş'ta derbide savunma yabancı oyuncular Hutchinson, Franco, Dany ve Motta'dan oluşurken, orta alanda Gökhan Töre, Veli Kavlak, Jones, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan, forvette ise Almeida forma giydi.

FERNANDES KADRODA YER ALMADI

Siyah-beyazlılarda İsmail Köybaşı'nın yanı sıra yedek kulübesinde Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Kerim Frei Koyunlu, Uğur Boral ve Serdar Kurtuluş oturdu.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Manuel Fernandes, Ersan Adem Gülüm, Ömer Şişmanoğlu, Tomas Sivok, Filip Holosko ve Muhammed Demirci kadroda yer almadı.

Öte yandan siyah-beyazlı futbolcular ısınmaya, üzerinde "Biz büyük Beşiktaşız, biz siyahla beyazız, 111 senedir şanlı kara kartalız" yazılı tişörtlerle çıktı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları