Koşulsuz sahip çıkma zamanı

Ekonomik krizden çıkmak için ciddi adımların atıldığı kulübümüzde gözler yeni sezon öncesinde siyah beyazlı taraftarla çevrildi.

Fikret Orman yönetiminin göreve gelmesinin ardından camia genelinde başlayan FEDA projesi bir anlamda hem futbol şubemizimin kurucusu Şeref Bey'i anmak hem de siyah beyazlı taraftarların kulübe destek olma anlamında ayağa kaldırırken FEDA tişörtlerinin satış rakamı 100.000'lere yaklaştı. Toplam satışı 200.000 olarak hedeflenen tişörtlerin 2012-2013 sezonu ilk yarısına kadarbu rakama ulaşması beklenirken Cumartesi günü satışa çıkan Kırmızı formalara da taraftarların ilgi gösterdiği öğrenildi.

ŞİMDİ SIRA KOMBİNELERDE


Geride bıraktığımız sezon kombine satış rakamlarında yaşanan büyük hayal kırıklığının ardından Beşiktaşımızın büyük taraftarının bu sezon kombinelere nasıl ilgi göstereceği merak ediliyor.

17 Temmuz Salı günü satışa çıkacak kombinelerin satış rakamı bir anlamda yeni sezon öncesinde taraftarın Beşiktaş'ı ne kadar sahiplendiğinin göstergesi olacak. Başkanımız Fikret Orman geçtiğimiz günlerde BJKTV'de katıldığı programda taraftarların kombinelere yoğun ilgi göstereceğini iddia ederken kadrosunda revizyona giden ve gençleştirme hamlesi başlatan Siyah Beyazlı ekibimizde kombine satış rakamlarına sadece Beşiktaş camiasının değil tüm spor kamuoyunun gözleri çevrildi.

GEÇEN SENE BEŞİKTAŞ'A YAKIŞMADI

2011-2012 Sezonunda Beşiktaş'ımızda kombine satış rakamı yaklaşık olarak 4000 rakamı çevresinde gezinirken ezeli rakipler kombine satışı konusunda Beşiktaş'ımızı geride bıraktı. Galatasaray 27.000 Fenerbahçe ise 33.000 rakamına ulaşırken satış rakamları bir anlamda Beşiktaş taraftarının Yıldırım Demirören'e sırtını dönmesi anlamına geldiği iddia edilmişti.

"ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN"

Kombine fiyatlarının açıklanması ile beraber siyah beyazlı yönetim ise camiaya resmi internet sitesi üzerinden adeta mesaj gönderdi. Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede "Şimdi değilse ne zaman" mesajını kullanan yönetim kulübümüzün içinde bulunduğu zor dönemde taraftarlardan destek istedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları