Kombinede son durum

Beşiktaş'ımızda taraftarlarımız 4 maçlık kombinelere yoğun ilgi gösterirken iki tribün için kombinelerin satışının tamamlandığı ifade edildi.

Beşiktaş'ımızda satışa çıkan 4 maçlık kombinelerle ilgili olarak, eski ve yeni açık kombinelerinin tamamının satıldığı ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak kulübümüzün internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

'4 maçlık kombine kartlarımızdan, Yeni ve Eski Açık tribünler için ayrılan tüm yerler satılmıştır.

Yönetim Kurulumuz'un kararıyla son 4 maçımız için %20 indirimli olarak satışa çıkartılan kombine kartlara taraftarlarımızın ilgisi devam etmektedir.


Yeni Açık ve Eski Açık tribünler için ayrılan kontenjanın dolması nedeniyle, bu tribünler için 4 maçlık kombine kart satışları sona ermiştir.


Ancak, sadece Beşiktaş-Kasımpaşa mücadelesini izlemek isteyen taraftarlarımız için, Yeni Açık ve Eski Açık tribünlerde ayrılan koltukların satışı devam etmektedir.


Beşiktaş-Kasımpaşa mücadelesini Yeni ve Eski Açık tribünlerde izlemek isteyen taraftarlarımız www.biletix.com sitesinin yanı sıra Biletix Çağrı Merkezi ve Biletix standlarından bu tribünlerden bilet alabilir.


4 maçlık kombine kart almak isteyen taraftarlarımız ise, Numaralı, Kapalı ve VIP tribünlerdeki yerlerden satın alabilmektedir.'

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları