Kayserispor peşinde

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan ve bonservisi elinde olan Sinan Bolat için Bursaspor'un ardından Kayerispor da devreye girdi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, ellerindeki hiçbir oyuncuyu kimseye vermeyeceklerini belirterek, milli kaleci Sinan Bolat'ı istediklerini, ayrıca bir 10 numara oyuncu alıp, transferi kapatacaklarını açıkladı.

Sarı kırmızılı ekibe forma reklamı için sponsor çıkmadığından yakınan kulüp başkanı Recep Mamur, Kayserispor'un Türkiye liglerinin yaş ortalaması 23 ile en genç takımı ve bu nedenle yabancı transferinden en az etkilenecek takımlardan biri olduğunu söyledi. Mamur, Futbol Federasyonu'nun yabancılarla ilgili aldığı karara kesinlikle katılmadığını da belirterek, "Şu anda Kayserispor Kulübü olarak, Kayserili hemşerimiz milli kaleci Standard Liege takımının file bekçisi Sinan Bolat'ı renklerimize katmak istiyoruz. Kendisiyle milli takım kampında genel menajerimiz Süleyman Hurma da görüştü. Ayrıca yabancı bir 10 numara futbolcu alıp, transferi kapatacağız. Kayserispor olarak, şu ana kadar hiçbir oyuncumuza gelen transfer teklifine sıcak bakmadık. Sezon başından beri sürekli söylüyoruz, hiçbir oyuncumuzu kimseye vermeyip, üstüne koyacağız" şeklinde konuştu.

Kayserispor Başkanı Mamur, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu konusunda aldığı kararı eleştirerek, "Kulüpler olarak bizler, yabancı oyuncuları tribünde oturtmak için transfer etmiyoruz. Federasyonun bir an önce yanlış kararından vazgeçmesini istiyoruz" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları