Kayseri ile pazarlık sürüyor!

Önder Özen ile birlikte genç oyunculara yatırım yapması beklenen Beşiktaş'ımızın Kayserisporlu Sefa ilgisini sürdürdüğü belirtildi.

Dış transferde henüz kimseye imza attıramayan Beşiktaş, Kayserispor’un sağ açık oyuncusu Sefa Yılmaz’ı renklerine bağlamak için çalışıyor.
Başkan Fikret Orman, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile yaptığı görüşmede yeni sezon için takımın eksik olan mevkilerini güçlendirmek için hazırlanan raporun bir an önce uygulamaya geçirilmesini istedi. Futbolcu arama komitesinden Fikret Demirel ve Reşat Çağan’ın iki yıldır hazırladıkları oyuncu listesini tek tek analiz ettiğini belirten Özen de yurt içi ve dışından oyuncu arayışlarının tamamlandığını ve işin kulübün menfaatleri doğrultusunda ekonomik boyutlara kaldığını bildirdi.

KALE İÇİN ONUR KIVRAK ISRARI

Yeni sezon için hazırlanan raporda siyah beyazlı kulübün kadrosuna dahil etmek istediği futbolcuların başında Kayserisporlu Sefa Yılmaz yer alıyor. Sefa için Kayserispor yönetimiyle fikir alışverişinde bulunacağını kaydeden Özen’in listesinin başındaki diğer isimler de Gaziantepspor’dan Serdar Kurtuluş, Eskişehirspor’dan Veysel Sarı, Bucaspor’dan Efe Halil Özarslan ve Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak bulunuyor.

ÖZEN ÜÇ YABANCI İLE TEMAS HALİNDE

Özen yabancı oyuncular için de temaslarını sürdürüyor. Önder Özen, İngiltere, Brezilya ve Kolombiya’da 3 önemli yabancı oyuncu ile irtibatta olduklarını yönetime bildirdi. Alınacak oyuncuların kulübün mali yapısıyla örtüşmesi için uğraşan Özen, özellikle takımdan gönderilmesi gündeme gelen bazı oyuncularla pazartesi günü masaya oturacak. Hilbert ve Almeida ile göreşeceklerini vurgulayan Özen “Futbolcular takımlarına yaptıkları katkılar ile karşılaştırılacak. Geçen yıl takıma bir şey vermeyen oyuncuların da yeni dönemde sözleşmelerini gözden geçirmemiz kadar normal bir şey olamaz. 3 yıllık sözleşme yapan, iki yıl ortada görünmeyen ama üç yıllık parayı peşin alacak bir modeli kabul edemeyiz” diye konuştu.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları