Kartal Yuvası atılımı

Beşiktaş'ın lisanslı ürün satış mağazası olan Kartal Yuvası bayi toplantısı yapıldı. İşte detaylar ve gelişmeler...

Beşiktaş Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası bayi toplantısı yapıldı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kartal Yuvası bayilerinin, kış sezonu ürünlerinin tanıtımı için bir araya geldiği bildirildi.

Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak'ın yanı sıra Kartal Yuvası yetkililerinin ve Türkiye'nin çeşitli noktalarında bulunan bayi temsilcilerinin katıldığı bildirildi.

Tanıtım toplantısında konuşan Metin Albayrak, Kartal Yuvası mağazalarının kulübün dışarıya açılan önemli bir kapısı olduğunu belirterek şunları söyledi:

''Her mağazayı gezdim ve eksiklerini gördüm. Bu çerçevede yeni bir yol haritası çizdik. Elimizdeki bazı mağazaların konumlarını değiştirebiliriz. Semtimiz Beşiktaş-ta herkesin imrenerek bakacağı bir mağazaya sahip olmak için çalışıyoruz. Yakın zamanda geniş bir ürün yelpazesine sahip güzel bir mağazamızı taraftarlarımızın beğenisine sunacağız. Kartal Yuvası mağazalarımız, 2010 ve 2011 yıllarıyla karşılaştırıldığında büyük bir ciro artışı yakaladı. Ürünlerimizin fiyatlarını her alım gücüne hitap edecek şekilde yeniden gözden geçireceğiz.''

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları