Kartal forvetini İngiltere'de buldu

Forvet arayışlarının sürdüğü Beşiktaş'ta, gündeme gelen son isim Franco Matias Di Santo oldu.

Seçim öncesinde teknik direktör hariç görüştükleri birçok futbolcuyla anlaşma noktasına gelen Beşiktaş Yönetimi’nin, yerli ve yabancı forvetlere baktığı ortaya çıktı. Yeni sezon öncesinde kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen siyah - beyazlılar, yerli golcü bulamazsa Wigan Athletic’de oynayan Franco Matias Di Santo’ya yönelecek.

Wigan’da istediği kadar şans bulamadığı için sürekli forma giyebilecek bir takıma gitmek isteyen Arjantinli futboluyla temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, ilk olarak yerli bir golcü düşünüyor. Beşiktaş Futbol Komitesi, geçen sene de transfer etmek istediği Eskişehirsporlu Necati’yi gündemine aldı. 33 yaşındaki futbolcuyu trasfer ederek yabancı kontenjanını başka bölgelerde kullanmak isteyen siyah-beyazlılar, Necati ile birlikte Eskişehir’in diğer futbolcusu Veysel Sarı’yı da almak isteyecek. İki futbolcu için kırmızı - siyahlı kulübe bir miktar bonservis bedeli ve futbolcu önermeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, bunda başarısız olması halinde rotasını Süper Lig’deki diğer yerli alternatiflere çevirecek.

Siyah - beyazlı kulüp, aradığı niteliklerde yerli golcü bulamazsa mecburen bu bölgede yabancı bir forvet alacak. Yabancı listesinde Santo dışında başka golcüler de bulundunuyor.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları