Kartal, F.Bahçe'den transfer yaptı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız altyapısına iki takviye yaptı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, altyapıya da takviye yapmak için girişimlerine devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe altyapısından Çağrıhan Ağaç ve Eskişehirspor altyapısından, futbola Fenerbahçe'de başlayan Devran Çamurdaş'ı renklerine bağladı.

İki oyuncu da sosyal medya üzerinden transferleri açıkladı. Devran, "Önümüzdeki sezon için Beşiktaş ile anlaştım. Umarım iki taraf içinde hayırlı olur" ifadelerini kullanırken; Çağrıhan, "Allah utandirmasin başarılı olmayı nasip etsin inşaAllah" dedi.

'GELECEĞİN ALEX'İ DEVRAN

1996 doğumlu Devran Çamurdaş, 8 yaşındayken Fenerbahçe'nin Mersin Futbol Okulu'nda parlamış, 4 yıl sonra altyapıya yükselmişti.

Futbol okulunda geçirdiği 4 yılda özel antrenmanlarla çalıştırılan Devran Çamurdaş Fenerbahçe altyapısına girdikten sonra da gelişimini sürdürdü. "Geleceğin Alex'i" olarak sıfatlandırılan Devran, 2011 yılında Eskişehirspor'a transfer oldu.

17 yaşındaki Devran, F.Bahçe altyapısına girdiği dönem verdiği bir röportajda şimdilerde Beşiktaş'ın transfer listesindeki Ronaldinho'nun hayranı olduğunu dile getirmiş ve onu örnek aldığını ifade etmişti.


SOL AYAKLI STOPER

Çağrıhan Ağaç ise Fenerbahçe altyapısında stoper olarak görev aldı. Türk futbolundaki sol ayaklı savunmacı eksikliğini azaltmaya aday olan Çağrıhan, yaptığı açıklamalarda kendisine Barcelona'nın efsane savunmacısı Carles Puyol'u örnek aldığını söyledi. Milli takımın alt yaş kategorilerinde de oynayan Çağrıhan, zaman zaman ileriye çıkıp gol de bulabiliyor.


Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları