'Kafa'mız çalışıyor

Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 3-1 ile geçerken atılan 2 kafa golü ilginç bir istatistiği ortaya çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 yenen Beşiktaş rakip ağlara 2 kafa golü bırakarak bu sezon kafa vuruşu ile attığı gol sayısını 5'e çıkardı.

Beşiktaş Süper Lig’de bu sezon geride kalan 9 haftada en çok kafa golü atan takım oldu. Beşiktaş attığı 16 golün 5 tanesini kafa vuruşlarıyla kaydetti. Beşiktaş takımında Almeida 3 kez, Sivok ve Necip 1’er kez kafa golü attı.

3 GOL 3'Ü DE KAFA

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Hugo Almeida geçen sezon 8 kafa golü atmıştı. Hugo Almeida böylece Gençlerbirliği takımından Herve Tum ile birlikte 2011-12 sezonunda en çok kafa golü atan iki oyuncudan biri olmuştu. Almeida bu sezonda 3 golünü kafa vuruşuyla kaydetti. Hugo Almeida böylece son 2 sezonda attığı 14 golün 11 tanesini kafa vuruşuyla kaydetti.

ALMEIDA'NIN KAFA İSABETİ DAHA FAZLA

Beşiktaş’ın forvet oyuncusu Hugo Almeida Süper Lig’de yer aldığı 3 sezonda 18 gol atarken bu gollerinin 13 tanesini kafayla kaydetti. Almeida kafa vuruşlarındaki başarısını ayakla vurduğu şutlarda gösteremedi. Almeida 3 sezonda 43 kez kafa şutu atarken 28 isabet sağlayıp %65 başarı oranı yakaladı. Almeida ayakla ise 78 şutta 27 kez kaleyi buldu ve %35 başarı oranı yakaladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları