"İyi oynayınca babam bile..."

Beşiktaş'ın genç yıldızı Batuhan Karadeniz, ekstra çalışmalar yaparak form yakalamaya çalıştığını belirtti.

Beşiktaş'ın gol umutlarından Batuhan Karadeniz, LigTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlı futbolcu, takımı 3 gümlük izinde olmasına rağmen Nevzat Demir Tesisleri'nde ekstra çalışmalar yaptığını belirerek, "Samet Hocam takım izinde olmasına rağmen benim kalıp çalışmamın kendi yararıma olacağını söyledi. Ben de Kıbrıs'a gidecektim ancak sonradan gitmeyip çalışmanın daha doğru olacağını düşünerek burada kaldım. Gittiğim yerde de çalışabilirdim ancak burada daha konsantre bir şekilde çalışma fırsatı bulacağımı düşündüğüm için kalmayı tercih ettim." ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor'dan transfer olduğu günlerde lige hazır olmadığını belirten Karadeniz, açıklarını kapatarak ve takım arakadaşlarınla iyi uyum sağlayarak takıma başarılar kazandırmak istediğini söyledi.

"YANIMDA HEP FERNANDES VAR"

Son Karabükspor maçında takımın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes ile olan uyumlarının dikkat çektiği hatırlatılırken golcü oyuncu, "Maçta sürekli yanımda o vardı, bana en yakın olarak. Ben de hep topları ona indirdim. İkimiz de takıma daha fazla katkı sağlamak için çalışıyoruz." dedi.

Bu hafta golcülüğüyle ön plana çıkan Batuhan'ın asistleriyle, asistleriyle bilinen Fernandes'in ise golleriyle ön plana çıktığını hatırlatan Batuhan, kendisinin hiçbir katkısı olmasa bile takımın kazanmasından mutluluk duyacağını ifade etti.

"YÜZDE 60'IM SAHADA"

İdman ve kondisyon eksiği nedeniyle 1-2 kilo fazlası olduğunu belirten Batuhan, sahaya çıktığında yüzde 60 performansını yansıtabildiğini söyledi.

Batuhan Karadeniz ayrıca 1 ay sonra tam hazır duruma geleceğini belirterek hedefinin 15 asist olduğunu söyledi.

"HEDEFİMİZ 1 VEYA 2 KUPA KALDIRMAK"

Takım içerisinde oluşan arkadaşlık havasının şampiyonluğu getireceğini söyleyen genç oyuncu, Beşiktaş'ın şampiyonluktan başka düşüncesi olmadığını ve sezonu en az 1 kupayla bitirmek istediklerini belirtti.

"KAZANINCA BABAMIN BİLE YÜZÜ GÜLÜYOR"

Batuhan açıklamalarına son olarak şu sözlerle son verdi: "Kazanarak idman yapmanın, deplasmandan dönmenin bile ayrı bir zevki var. Uçak yolculukları bile çok kısa geliyor insana. Evde bile işler değişiyor. Babamın yüzü gülüyor biz kazanınca, ben iyi oynayınca. Kalan haftalarda da inşallah Beşiktaş'a yakışır şekilde mücadele edeceğiz."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları