İstifası istenecek

Son günlerde yönetim içinde olmasına rağmen yönetim ve başkanı medya önünde eleştiren Levent Erdoğan'ın istifasını başkan Orman isteyecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bugün saat 11.00’de kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyecek. Geçmişin muhasebesi basın mensuplarıyla paylaşacak olan Orman bir süredir yönetimi ağır eleştiren yönetici Levent Erdoğan’ın da istifasını isteyecek. Orman’ın Erdoğan hakkında sert açıklamalarda bulunacağı iddia edildi.

'BENİM İÇİN GELMEMİŞTİR'

Tamer Kıran gibi, istifası beklenen isimler arasında yer alan Seyit Ateş’in, yedek üye olması nedeniyle resmi prosedür gerekmeyecek. Şu an İstanbul dışında olduğunu söyleyen Ateş, Başkan Fikret Orman ile görüştükten sonra kulüpten el çektirilebilecek. Tamer Kıran’ın istifasına çok üzüldüğünü söyleyen Seyit Ateş, “Nihayetinde yönetim kurulu arkadaşım. Orduspor maçına gitseydim, Tamer Bey’in elini sıkardım. O korumaların da benim için getirdiğine inanmıyorum. Aynı zamanda onların Tamer Kıran’ın talimatıyla numaralı tribüne atladıklarına da inanmıyorum. Tamer Kıran böyle bir karaktere sahip insan değil. Benim kırgınlığım, resmi siteden yapılan açıklamadır” diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları