İşte transfer bütçemiz

Beşiktaş'ımızda başkan Fikret Orman'ın transfer bütçesi için 15 Milyon Euro transfer bütçesi ayırdığı belirdi.

“Yeni sezona, yeni takım” parolasıyla girmek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Fikret Orman, seçim öncesinde belirleyeceği yeni yönetimden sadece bonservis bedelleri için 15 milyon euroluk bir bütçe almaya çalışacak.

Rakipleri gibi yüksek stat gelirlerine sahip olamayan siyah-beyazlıların başkanı, transferde Fenerbahçe ve Galatasaray’dan geri kalmamak için bir kısmı yeni yönetimden, diğer bölümü de kulüp kasasından olmak üzere hatırı sayılır miktarda transfere para ayıracak.

Geçtiğimiz sezonu feda konsepti nedeniyle düşük bütçeli transferlerle geçiştiren Fikret Orman, bu sezon maçların İnönü Stadı dışında oynanacak olması nedeniyle tribüne seyirci çekebilecek bir kadro kurmanın telaşına girdi. Orman’ın, yönetimden sağlayacağı 15 milyon euroluk bonservis bedellerini kısa zamanda geri ödeyeceği ortaya çıktı. Kulübe artık şahıslardan para sağlamak istemeyen Başkan Orman, sadece bu sezonki transfer dönemi için yeni yönetimden kaliteli futbolcular için kaynak isteyeceği vurgulandı.

BÖYLE OLMASIN!

Yaz transferlerinde geçen sezonki başarısızlık nedeniyle özellikle yabancı futbolcularda ucuza kaçmak istemeyen Fikret Orman, McGregor, Dentinho ve Escude gibi futbolcuların transfer edilmemesi talimatını verdi.

Transferde mali değişikliğin yanı sıra, geçen sezonu başarısız olarak gören Orman, izleme komitesi, idari futbol direktörlüğü ve transfer komitesini değiştirip, bu birimleri tamamen Futbol Genel Direktörü Önder Özen’e bağlayacak.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN






Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları