İkinci Batuhan seferi hayal kırıklığı ile tamamlandı

Beşiktaş'ımızda tartışılan adam haline gelen Batuhan Karadeniz ile yollar ayrıldı.

Eskişehirspor'dan kiralık olarak yaz transfer döneminde transfer edilen Batuhan ile yollar ayrıldı.

La Liga ekiplerinden Deportivo ile anlaşan genç futbolcu ile kulübümüzün arasında herhangi bir bağ kalmadı.

Konuyla ilgili olarak kulübümüzden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Kulübümüzde kiralık olarak oynayan Profesyonel Futbolcu Batuhan Karadeniz ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak fesh edilmiştir. ' 

LİGDE GOL ATAMADI

Beşiktaş'ımızda gol yükünün hafifletilmesi için transfer edilen Batuhan Karadeniz, ligde şu ana kadar Beşiktaş formasıyla golle tanışamadı. Spor  Toto Süper Lig'de 11 maçta siyah beyazlı formayı terleten genç futbolcu Beşiktaş formasıyla tek golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü filelerine bıraktı.

'BEN BEŞİKTAŞLIYIM'

Beşiktaş ile yollarını ayırarak Deportivo'nun yolunu tutan Batuhan, siyah beyazlı kulüpteki günlerine dair açıklamalarda bulundu.
La Liga ekiplerinden Deportivo'ya transfer olan genç futbolcu Batuhan Karadeniz, hava alanında Ntvspor'un sorularını yanıtladı.

İşte Batuhan'ın açıklamaları;-

- Tüm Beşiktaş camiasına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Antalya'da geçirdiğimiz kampta ben aldığım parayı hak etmediğimi söyledim. Konu başkanımıza kadar gitti. Karşılıklı fesht ettik. Deportivo talip oldu... Herkesin hayalinde vardır Avrupa'da oynamak ben de tercihimi Deportivo'dan yana kullandım.

Beşiktaş'ta neden olduğunu ben de bilmiyorum. Galatasaray maçı öncesinde boğaz enfeksiyonum vardı. Antrenmana çıkmak istedim ancak doktor kalp krizi ihtimali sebebiyle çıkmamam gerektiğini söyledi. Ben tekrar Beşiktaş'a döneceğim. Buraya gelmem Beşiktaş sayesinde oldu. Ben Beşiktaşlıyım, 'Beşiktaş küme düşer' dediler. Beşiktaş formasını koysa şampiyonluğa oynar. Bana kızgın olabilirler ancak ben onları çok seviyorum.




Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları