Beşiktaşımızın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma sezon öncesindeki formuyla göz dolduruyor.
Sarıyer ile oynanan hazırlık maçında 2 gol, 1 asist ile sahanın yıldızı olan Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın kanayan yarasına ilaç olacak gibi görünüyor.
Avrupa Ligi'ndeki Alania maçlarında cezası nedeniyle forma giyemeyen Portekizli yıldız, takım için itici güç olduğunu bir kez daha gösterdi. Q7'nin performansından çok memnun olan teknik kadro ve yönetim, hücumda yaşadıkları sıkıntıyı Quaresma'nın çözeceğine inanıyor. Teknik Direktör Carlos Carvalhal'ın, "Quaresma'nın yeri başka. Yokluğu çok hissediliyor. Takımı ateşliyor. O en önemli silahımız. Aramıza katılmasıyla çok daha farklı bir Beşiktaş izleyeceğiz. Takımın ilacı Quaresma" dediği öğrenildi.
Bu arada Portekizli futbolcunun da bir an önce ligin başlamasını beklediği belirtildi. Q7'nin arkadaşlarına, "İnönü Stadı'nda maça çıkmayı ve futbol oynamazı çok özledim" dediği belirtildi.