Havutçu umutlu

Teknik direktörümüz Tayfur Havutçu, antrenman öncesinde düzenlediği basın toplantısında gelecek adına umut dolu açıklamalar yaptı.

Sabah antrenmanı öncesinde düzenlediği basın toplantısına Carlos Carvalhal'a teşekkür ederek başlayan Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, şunları söyledi: "Carlos her zaman benim için iyi bir dost. Beşiktaş'a kalbiyle hizmet etmiş biri olarak ona teşekkür ediyorum. Bize düşen görev, beyaz bir sayfa açmak. Taraftarlarımızın desteğini arkamıza alarak, Süper Final'de Beşiktaş'a yakışır bir futbol ortaya koyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, Cuma günü oynayacağımız K.D.Ç. Karabükspor maçına da değinerek şöyle konuştu:

"Şu anda tek düşüncemiz Karabükspor maçı. Bu maçı atlatınca Süper Final'e kadar önümüzde bir vakit olacak. Gerekirse çalışmalar yaparak oyun üzerinde de değişim yapabiliriz."

 


Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları