Güven kazandılar

Beşiktaş'ımızda Galatasaray karşısında sergilenen istek ve mücadeleci futbol tavrı beğeni toplarken hem takım hem de Aybaba desteğini arttırdı.

Binbir güçlükle boğuşan Beşiktaş için Galatasaray derbisi büyük önem taşıyordu. ‘Transfer şampiyonu’ olarak gösterilen yıldızlar topluluğu Galatasaray karşısında fazla şans tanınmayan Kartal’ın zor anlar yaşayacağı düşünülüyordu.

Ekonomik sıkıntıların yanı sıra, yönetime duyulan güvensizlik, yüzde yüz destek görmeyen Samet Aybaba ve takımı üzerindeki tüm soru işaretlerini, sahadaki mücadele silmeye yetti. Simao, Egemen, Quaresma gibi yıldızların üzerini çizen Siyah-Beyazlılar, İnönü’deki derbide tam anlamıyla ‘güç gösterisi’ yaptı.

Son dakikalardaki tartışmalı penaltı golüyle 1 puana razı olan Siyah-Beyazlılar, oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini topladı. Geçen seneye göre çıtayı daha yukarıya çeken Kara Kartallar’da yönetim de rahat bir nefes aldı.

Ayrıca taraftarların başta çekinerek yaklaştığı Samet Aybaba da, İbrahim Toraman’ı orta sahada oynatarak ne kadar ‘kurt’ bir hoca olduğunu kanıtladı. Son düdüğün ardından taraftarların takımı tribünlere çağırıp, alkışlaması da derbi gününün özeti oldu.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları