Gosso bombası!

Orta sahaya çok özellikli bir futbolcu arayan Beşiktaş, Ordusporlu oyuncu Jean Jasques Gosso’ya kanca attığı iddia edildi.

Beşiktaş aradığı kanı buldu... Transferde özellikle orta saha için arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Orduspor’da geçen sezon ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çeken Jean Jacques Gosso’nun peşine düştü. Fildişi Sahilli futbolcu için menajerleri devreye sokan Beşiktaş, Orduspor cephesinin nabzını yokladı. Olumlu görüş belirtilmesi üzerine harekete geçme kararı alan Siyah-Beyazlılar’ın birkaç gün içinde resmi teklifte bulunması bekleniyor.

Geçen sezon Monaco’dan Ordu’ya gelen Gosso yıllık 600 bin Euro’ya oynuyor. Gosso’nun talipleri arasında Bursa, G.Antep ve Fransız Toulouse kulübü de var. Transfer sezonu başında F.Bahçe de teklif yapmış. 29 yaşındaki Gosso defansif orta saha oyuncusu. Samet Aybaba’nın tam istediği özelliklere sahip bir isim. Sağ bekte de oynuyor. Son Afrika Kupası’nda Fildişi Sahili Milli Takımı’nda sağ bekte görev yaptı ve kupanın altın 11’ine seçildi. Gerektiği durumlarda Hilbert’in görevini üstlenebilecek, böylece de Aybaba için kadro oluşumunda alternatif oluşturabilecek bir isim.

“M.TOPAL OLMASA FENER ALACAKTI”

Ordu Başkanı Nedim Türkmen de transfere sıcak bakıyor. Türkmen, bonservis ücretinin karşılanması durumunda Gosso’yu Beşiktaş’a vereceklerini söyledi. Türkmen, “Bu oyuncu bir ay önce ‘2 milyon Euro’ya beni bırakın’ dedi, bırakmadım. Afrika Kupası’nda yıldızı iyice parladı. Talipleri de çok. F.Bahçe Mehmet Topal’ı almasa bu oyuncuyu alacaktı. Topal olunca vazgeçtiler. Gosso’yu 3 milyon Euro’ya Beşiktaş’a veririm” dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları