Genç futbolcumuz Almanya'ya döndü

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın kadroda düşünmediği isimlerden biri olan genç futbolcuya Almanya'ya geri döndü.

Beşiktaş'ta Bayer Leverkusen'den transfer edildikten sonra takımda fazla forma şansı bulmayan oyunculardan olan Burak Kaplan'ın Alman ekiplerinden Babelsberg'e kiralandığı Kamuyu Aydılatma Platformu'na bildirildi.

İşte kulüpten KAP'a yapılan o açıklama;

Burak Kaplan SV Babelsberg 03 klübüne yarım sezonluğuna bedelsiz olarak kiralanmıştır. Oyuncu yarım sezonda 9 resmi müsabakada 45 dakika oynadığı takdirde kiralık süresi 2014 sezonu sonuna kadar uzayacaktır.

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

2011-2012 sezonunda tıpkı Tanju Kayhan gibi büyük umutlarla transfer edilen isimlerden biri olan Burak Kaplan, o dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal tarafından çok sık ilk 11'de düşünülmemiş ve zaman zaman forma şansı bulmuştu. 2011-2012 sezonunda Beşiktaş formasını 6 kez terleten 22 yaşındaki genç futbolcu yeni sezonda Samet Aybaba'nın planları arasında yer almazken 2012-2013 sezonunda hiçbir resmi maçta forma giymedi.

SV Babelsberg takımı ise transferi daha önce resmi internet sitesinden duyurmuş, kulüp Ceo'su Klaus Brüggemann, transferden dolayı mutlu olduklarını belirtmişti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları