Gaziantepspor maçı biletlerine tepki!

Beşiktaş ile karşılaşacak Gaziantep FK'nın deplasman biletlerini 455 TL olarak verileceğini duyulması büyük tepkilere sebep oldu.

2022 Dünya Kupasının sona ermesinin ardından Süper Lig başlıyor. Beşiktaş deplasmanda Gaziantepspor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesi Gaziantepspor Kulübü’nün deplasman biletlerini 455 TL olarak verileceğini duyulması büyük tepkilere sebep oldu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş Kulülübü Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yöneticisi Bilgihan Cenk Sürmen, Gaziantepspor Kulübü Başkanı Cevdet Akınal ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede fiyatların oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Sürmen, bu kararın tekrar gözden geçirilmesini talep etti.

Bugün ortacizgi.com olarak görüşme gerçekleştirdiğimiz Cevdet Akınal, bilet fiyatları ile ilgili bugün yönetim kuruluyla görüşme gerçekleştireceğini dile getirdi.

Yapılacak görüşmeden indirim çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları