Forma bulacak mı?

Beşiktaş'ımızda yeni sezon öncesinde Avusturya'daki hazırlık kampındaki performansı ile beğeni toplayan Muhammed Demirci'nin forma bulup bulamayacağı belirsizliğini koruyor.

Siyah Beyazlı ekibimizde taraftarların performansını merak ettikleri isimlerden biri olan Muhammed Demirci'nin ligde geride kalan üç haftada forma bulamaması akıllara 'Muhammed bu sene de A2'de mi forma giyecek?' sorusunu getirdi.

Avusturya kampında objektiflerin üzerinde olduğu genç futbolcumuzun mukavelesi geçtiğimiz günlerde yenilenirken genç orta saha oyuncusunun ilk 11 değil ilk 18'e dahi alınmaması gözlerden kaçmadı.

Teknik adamlık geleneğinde sürekli olarak genç oyunculara şans vermesi ile tanınan Samet Aybaba'nın Beşiktaş'ın başına geçmesi Muhammed Demirci adına büyük bir şans olarak görülürken genç oyuncunun ligin 4. haftasında kendi evimizde oynayacağımız Sanica Boru Elazığspor maçında maç kadrosuna dahil edilip edilmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

AYBABA ONUNLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Geride bıraktığımız sezon Tayfur Havutçu döneminde kısa bir süre Samsunspor karşısında ligde görev alan Muhammed Demirci, orta sahada Oğuzhan Özyakup ve Manuel Fernandes gibi iki önemli ofansif yapıdaki oyuncu ile forma mücadelesi verirken genç oyuncu ile Samet Aybaba'nın özel olarak ilgilendiği ve Muhammed'in eksikliklerinin giderilmesi için yoğun uğraş verdiği bilinirken oyuncularına forma verme konusunda yaşa bakmayan teknik adamlardan biri olan Samet Aybaba'nın Muhammed'e henüz forma vermemesi oyuncunun hazır olmamasına bağlanıyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları