Feyenoord'da bir ayrılık daha!

Beşiktaşımız'ın Devler Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda rakibi olan Hollanda temsilcisi Feyenoord'da bir ayrılığın daha yolda olduğu ortaya çıktı.

KARAKARTAL DIŞ HABERLER- Beşiktaş'ın Devler Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda rakibi olan Hollanda temsilcisi Feyenoord'da bir ayrılığın daha yolda olduğu ortaya çıktı.

Graziano Pelle, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat ve Stefan de Vrij gibi yıldızlarını yapılan teklikler üzerine gönderen Feyenoord'da kapıdaki bir diğer isim ise Hollanda Milli Takımı'nda da oynayan Jordy Clasie...

Porto ile ismi son günlerde ciddi bir şekilde anılan 23 yaşındaki oyuncunun durumu ile ilgili konuşan menajer Wessel Weezenberg, "Clasie şu anda Feyenoord'un oyuncusu. Transfer sadece Porto'nun elinde değil. Feyenoord ile anlaşma sağlandıktan sonra ne olacağına bakacağız. Şu anda gelecek ile ilgili çok fazla bir şey söyleyemiyorum" ifadelerini kullandı. Yetenekli orta saha oyuncusunun peşinde Fiorentina, Arsenal ve West Ham United'ın da olduğu konuşuluyor.

Beşiktaş, ilk maçta deplasmanda 2-1 ile geçtiği Feyenoord ile 6 Ağustos gübü Olimpiyat Stadı'nda tur için karşı karşıya gelecek.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları